Værtshus siden 1900

Café Frederiksberg har en Aalborgs absolut hyggeligste bar og måske også den længste bar i byen. Stedet har eksisteret siden 1900 og er derfor Aalborgs ældste værtshus på samme beliggenhed. Huset er fyldt med nostalgiske minder og flotte dekorationer. Ét af de historiske minder er en flaskepost fra en tidligere tjener. Flaskeposten gemte sig under gulvbrædderne i 70 år, og blev fundet i forbindelse med en renovering.
Café Frederiksberg har ikke skiftet ejer mere end 3 gange gennem alle årene, hvilket er meget usædvanligt for restaurationsbranchen.
Den første ejer hed Villumsen og han slog dørene op i 1900 og var indehaver af stedet indtil Fru Holmsgaard overtog i starten af 30’erne. Hun drev værtshuset helt frem til 1969, hvor det blev Aage og Maren Holms tur til at byde gæster velkommen. Parret gik på pension i 2000 og overdrog værtshuset til 2. generation – nemlig deres søn og svigerdatter – Claus og Marianne Holm. Dermed har Holm-familien været indehavere af Café Frederiksberg i nu 44 år, og glæder sig til at byde gæster velkommen i mange år endnu.

Café Frederiksberg har Danmarks største udvalg af Single Malt Whisky og Aalborgs bedste udvalg af Special-øl – kom selv og se (- og smag)…

Derudover kan baren også prale af Aalborgs største udvalg af spiritus – så er du til drinks, så kig forbi!

Café Frederiksberg tilbyder dart, mini-shuffleboard, backgammon, skak, rafling samt div. nye spil.

Skærmbillede 2015-12-17 kl. 00.08.37