BluesJam på FREDE
– hver torsdag kl. 21.30

Jamleder Jan Edvard fyrer “Sunshine of your love” af
 sammen med bl.a. Jens Pedersen, Kasper Dybdal Larsen m.fl.
For nogle år siden drev en flok musikere rundt i Aalborg, for at finde et fast ståsted til en ugentlig bluesjam. Ikke mindre end tre forskellige adresser blev afprøvet, indtil Café Frederiksberg åbnede dørene for den nu så eftertragtede bluesjam, som har kørt konsekvent hver torsdag siden starten, godt hjulpet af Jan Edvard, Per Mygind og Jens Pedersen, som alle har lagt et stort stykke arbejde i at få denne tradition op at stå.
I samarbejde med Aalborg Blues Forum arrangeres der hver ugen en jamaften, hvor der bliver hyret lokale og udenbys værter, som giver nyt liv og inspiration til de mange fremmødte musikere.
FREDE lægger lokaler til og har, i samarbejde med bluesfolket, sponsoreret P.A. anlæg og grej, så der er en fast base for lokale musikere, som kan nøjes med at medbringe guitarer, mundharper, tromboner, saxofoner, etc.
Ikke kun lokale, men også gennemrejsende musikere kigger forbi, og FREDE har haft besøg af amerikanske bluesmusikere, Radioens Big Band, Delta Blue Band, o.m.fl. Og man skal ikke nødvendigvis føle sig begrænset af bluestemaet – jammasteren laver også plads til at fyre et par rocknumre eller en reggae af, hvis der er stemning for det.
Mange musikalske udskejelser er blevet filmet af Thorkild Mosbæk og hans videoteam. Der ligger efterhånden hundredevis af YouTube klip fra jamaftener.
Også i år får FREDE besøg af en lang række værter, heriblandt en del nye, som vil være med til at give et frisk pust til musikmiljøet.

Velkommen til BluesJam på FREDE hver torsdag – året rundt – kl. 21.30!!!

 

img_7233_(3)_(2600x1733) (427x640)

Jan Edvard – én af FREDES faste jamledere.